Om os

Skansen Cykler har eksisteret siden 40´erne, og har igennem tiden haft 4 ejere. 1. april 2001 overtog Lone og Mikael Madsen forretningen, og har i tiden sat deres præg på både butik og værksted.

 

Lone og Mikael, som begge er 41 år er uddannet cykel-mekanikere. De fik begge deres uddannelse på fagskolen i Nykøbing Falster og bestod svendeprøven i 1997. 

 

Vores hovedområde er hverdagscykler til alle slags behov. Vi har kvalitetscykler til både store og små, og i alle prisgrupper. Vi har specialiseret os i Hollandske komfortcykler, som er cykler af en meget høj kvalitet. Disse inkluderer også EL-Cykler. 

 

Vi er medlem af Bike&Co, som er en kæde med omkring 50 butikker fordelt over hele Danmark. Bike&Co er en Tysk kæde som har ca. 1000 butikker i Tyskland og samarbejder med andre kæder i EU. Denne kæde sikrer at du kan få god hjælp og service til din cykel overalt i landet.

Se flere fordele her 

Vi er også medlem af Danske Cykelhandlere - cykelhandlernes brancheorganisation. Denne organisation er et kvalitetsstempel på fagkundskab og service. 

Vores forretning er certificeret som "din cykelfagmand", det vil sige at den lever op til de strenge krav der stilles med hensyn til udannelse af personale og at værkstedet lever op til nutidens standard mht. værktøj, arbejdsmiljø, fremtoning o.s.v. 

I den seneste kontrol af forretningen opnåede vi fem stjerner som er det maksimale der kan gives. Det har vi fået de seneste 15 år.

 Organisationen har også landsdækkende serviceordning, som gør at du kan få lavet de skemalagte serviceeftersyn, som følger dit cykelkøb, overalt i landet. 

 

Læs mere om Din Cykelfagmand her

››› Det er os du handler med  ‹‹‹

IMG_8520

Lone Hellerup Madsen
24 år i branchen
Indehaver

IMG_8539

Mikael Hellerup Madsen
25 år i branchen 
Indehaver

IMG_8555

William Schulz Friis-Andersen 
9 år i branchen
Cykelmekaniker 

Du kan også følge os på Facebook:

IMG_8264
IMG_8297
IMG_8457-2