Vi holder lukket lørdag d. 1. juni til onsdag d. 5. juni begge dage inkl. Vi trænger til et par fridage efter et hektisk forår :-)


Venlig hilsen Lone og Mikael

Om Skansen Cykler​

Den 1. april 2001 overtog vi Skansen Cykler på Skansevej i Hillerød.
Vi er fjerde ejer af butikken, som har ligget samme sted siden 1939.

Vi er 46 år og er begge uddannet cykelmekanikere. Vi blev uddannet på fagskolen i Nykøbing Falster og bestod svendeprøven i 1997. Vi har siden fulgt udviklingen omkring cykler, og især elcykler har vi specialiseret os i.

Vores hovedområder er vores værksted, hvor vi lægger stor vægt på at reparere, og ikke kun udskifte til nyt. Samt salg af kvalitets elcykler med speciale i Bosch elsystemer. Vi er tilmed blevet Bosch Servicecenter.


I 2020 blev vi importør af børnecykelmærket Kokua. Kokua laver letvægts løbecykler og børnecykler i meget simpelt design. Se mere om dem her.

Vi er medlem af indkøbskæden Bike&Co, som er en kæde med godt 70 butikker fordelt over hele Danmark. Du er derfor sikker på at kunne få hjælp til din cykel uanset hvor i landet du er. Bike&Co blev etableret i Tyskland i 1977 hvor hovedsædet stadig ligger. Med mere end 1700 forhandlere i EU, er Bike&Co blandt de største kæder i branchen i Europa. Læs mere om Bike&Co her.

Vi er også medlem af Danske Cykelhandlere - cykelhandlernes brancheorganisation. Denne organisation er et kvalitetsstempel på fagkundskab og service. Skansen Cykler er certificeret som “Din cykelfagmand”. Det vil sige at vi lever op til de strenge krav der stilles med hensyn til uddannelse af personale og, at værkstedet lever op til nutidens standard mht. værktøj, arbejdsmiljø, fremtoning osv.


I den seneste kontrol af forretningen opnåede vi 5 stjerner, som er det maksimale, der kan gives. Det har vi fået de seneste 17 år. Læs mere om din cykelfagmand her.

Vi ser frem til at betjene dig i vores butik, og forhåbentlig få lov til, at hjælpe dig med dit næste cykelkøb eller reparation af din cykel.

Fleksibel cykelservice

Alt fra lapning til totalrenovering af din cykel. Alle vores reparationer bliver lavet af uddannet personale, så din cykel er i trygge hænder hos os.

Priser du kan være tryg ved

Når du indleverer din cykel vil du få en ca. pris på reparationen, så du ikke bliver overrasket når du henter din cykel igen. Ved uventede udgifter kontakter vi dig.

Hurtig service og reparation

Vores reparationstid er maksimalt to hverdage, og i de fleste tilfælde er de også færdige hverdagen efter.

Kontakt Skansen Cykler

Vi er eksperter i el-cykler

Vores personale er alle uddannede og eksperter inden for rådgivning og reparationer på el-cykler. Kom forbi butikken allerede i dag og få mere information, eller ring til os på +45 4826 1727.

Kontakt os

Skansen Cykler

Skansevej 31, 3400 Hillerød

Telefon: +45 4826 1727

E-mail: info@skansencykler.dk

Åbningstider

Mandag – fredag: 09.00 – 17.30

​Lørdag: 10.00 – 13.00

Lukket søndage og helligdage.

Der tages forbehold for evt. ændringer. Se vores kalender for åbningstider.

Om Skansen Cykler

​Skansen Cykler har eksisteret siden 40'erne, og har siden begyndelsen forhandlet cykler og tilbehør fra anerkendte mærker.

Vi har kvalitetscykler til både store og små, og i alle prisgrupper, så kom forbi butikken allerede i dag og se udvalget.