Vi holder ferielukket 28.6 - 23.7. Begge dage inkl.

Vi ønsker god sommer.


Venlig hilsen Lone og Mikael

Reparationer på eget værksted

På værkstedet reparerer vi alt der har med cykler at gøre, både store og små reparationer.​ Alt fra lapning til totalrenovering af din cykel. Alle vores reparationer bliver lavet af uddannet personale, så din cykel er i trygge hænder hos os. Du vil når du afleverer din cykel få en ca. pris på reparationen, så du ikke bliver overrasket når du henter din cykel igen. 

Skulle der mod forventning komme uventede udgifter, kontakter vi dig selvfølgelig inden vi fortsætter reparationen. Vi bestræber os på, at have en reparationstid på maksimalt 2 hverdage året rundt. I mange tilfælde er cyklen færdig dagen efter.

Fleksibel cykelservice

Alt fra lapning til totalrenovering af din cykel. Alle vores reparationer bliver lavet af uddannet personale, så din cykel er i trygge hænder hos os.

Priser du kan være tryg ved

Når du indleverer din cykel vil du få en ca. pris på reparationen, så du ikke bliver overrasket når du henter din cykel igen. Ved uventede udgifter kontakter vi dig.

Hurtig service og reparation

Vores reparationstid er maksimalt to hverdage, og i de fleste tilfælde er de også færdige hverdagen efter.

Kontakt Skansen Cykler

Vi er eksperter i el-cykler

Vores personale er alle uddannede og eksperter inden for rådgivning og reparationer på el-cykler. Kom forbi butikken allerede i dag og få mere information, eller ring til os på +45 4826 1727.

Kontakt os

Skansen Cykler

Skansevej 31, 3400 Hillerød

Telefon: +45 4826 1727

E-mail: info@skansencykler.dk

Åbningstider

Mandag – fredag: 09.00 – 17.30

​Lørdag: 10.00 – 13.00

Lukket søndage og helligdage.

Der tages forbehold for evt. ændringer. Se vores kalender for åbningstider.

Om Skansen Cykler

​Skansen Cykler har eksisteret siden 40'erne, og har siden begyndelsen forhandlet cykler og tilbehør fra anerkendte mærker.

Vi har kvalitetscykler til både store og små, og i alle prisgrupper, så kom forbi butikken allerede i dag og se udvalget.