Vi holder lukket onsdag d. 6.3. 

da vi skal til landsmøde i vores indkøbskæde Bike&Co.


Bedste hilsner
​Lone & Mikael​

Spørg os om alt til din cykel!​

Ring på telefon: 4826 1727

Om Skansen Cykler​

​Skansen Cykler har eksisteret siden 40´erne, og har igennem tiden haft 4 ejere. 1. april 2001 overtog Lone og Mikael Madsen forretningen, og har i tiden sat deres præg på både butik og værksted.

Lone og Mikael, som begge er 45 år er uddannet cykel-mekanikere. De fik begge deres uddannelse på fagskolen i Nykøbing Falster og bestod svendeprøven i 1997.

Vores hovedområde er hverdagscykler til alle slags behov. Vi har kvalitetscykler til både store og små, og i alle prisgrupper. Vi har specialiseret os i Hollandske komfortcykler, som er cykler af en meget høj kvalitet. Disse inkluderer også EL-Cykler.

Vi er medlem af Bike&Co, som er en kæde med omkring 50 butikker fordelt over hele Danmark. Bike&Co er en Tysk kæde som har ca. 1000 butikker i Tyskland og samarbejder med andre kæder i EU. Denne kæde sikrer at du kan få god hjælp og service til din cykel overalt i landet.

Vi er også medlem af Danske Cykelhandlere - cykelhandlernes brancheorganisation. Denne organisation er et kvalitetsstempel på fagkundskab og service.

Vores forretning er certificeret som "din cykelfagmand", det vil sige at den lever op til de strenge krav der stilles med hensyn til udannelse af personale og at værkstedet lever op til nutidens standard mht. værktøj, arbejdsmiljø, fremtoning o.s.v.

I den seneste kontrol af forretningen opnåede vi fem stjerner som er det maksimale der kan gives. Det har vi fået de seneste 15 år.

​Organisationen har også landsdækkende serviceordning, som gør at du kan få lavet de skemalagte serviceeftersyn, som følger dit cykelkøb, overalt i landet.

Læs mere om Din Cykelfagmand her

​Se billeder fra butikken og værkstedet herunder

Hos Skansen Cykler handler du med kompetente medarbejdere​

​Lone Hellerup Madsen

25 år i branchen

Indehaver

Mikael Hellerup Madsen

25 år i branchen

Indehaver

Fleksibel cykelservice

Alt fra lapning til totalrenovering af din cykel. Alle vores reparationer bliver lavet af uddannet personale, så din cykel er i trygge hænder hos os. Vi udfører også service på forgafler og skivebremser til MTB

Priser du kan være trygge ved​

​Du vil når du afleverer din cykel få en ca. pris på reparationen, så du ikke bliver overrasket når du henter din cykel igen. Skulle der mod forventning komme uventede udgifter, kontakter vi dig selvfølgelig inden vi fortsætter reparationen.

Vi sørger for du kommer hurtigt afsted

Vores reparationstid er maksimalt 2 hverdage* og i de fleste tilfælde er de også færdige hverdagen efter.

Vi er også eksperter i el-cykler

Vores personale er alle uddannet og eksperter inden for rådgivning og reparationer.

Få mere information i butikken.

Om Skansen Cykler I/S

​Skansen Cykler har eksisteret siden 40'erne, og har igennem tiden haft fire ejere. 1. april 2001 overtog Lone og Mikael Madsen Skansen Cykler og har i tiden sat deres præg på butik og værksted.

Kontaktoplysninger

Skansevej 31, 3400 Hillerød

Telefon: 4826 1727

Åbningstider​

​Mandag - fredag:

09.00 - 17.30​

Lørdag:

10.00 - 13.00

Vi tager forbehold for ændringer i vores åbningstider.